• Aalborg Maritime Network

AVN Hydropower A/S

AVN Hydropower A/S har overtaget Dunlop Hiflex servicecenter i Aalborg.
AVN Hydropower har pr. 1. juni 2020 overtaget en hydraulikbutik, centralt beliggende i Aalborg, med hydraulik komponenter og et fuldt udrustet slangeværksted samt lagerfaciliteter med hydraulikslanger, fittings, rør, koblinger, filtre, ventiler, olie og tilbehør.

Hydraulikbutik, lager og værksted
Vi har overtaget en hydraulik butik – som siden 1988 har været centralt beliggende i Aalborg - med hydraulik komponenter og et fuldt udrustet slangeværksted samt lagerfaciliteter med hydraulikslanger, fittings, rør, koblinger, filtre, ventiler, olie og tilbehør. Totalt kommer vi fremadrettet til at råde over ca. 800 kvm fordelt på kontor, butik, værksted og lager.

Større udvalg på hylderne
AVN Gruppens hydraulikselskaber har i flere år været distributør og servicepartner for hydraulikproducenterne Bosch Rexroth og Parker Hannifin, ligesom vi forhandler flere andre kendte komponent fabrikater. Det betyder, at vi nu i vores Aalborg butik vil have et større udvalg af standard komponenter på hylderne, så kunderne hurtigt kan få løst en hydraulikopgave ved at komme til os, hvis de står og mangler hydraulikkomponenter her og nu, ifølge direktør Michael Lindberg.
Med overtagelsen sikrer vi os, at kunderne fortsat kan køre forbi og få lavet hydraulikslanger efter mål eller få udleveret reservedele imens de venter.

Kendt ansigt fortsætter
Preben Nielsen, som igennem de sidste mange år har betjent kunderne for Dunlop Hiflex, fortsætter det gode arbejde, men nu som ansat hos AVN Hydropower. Det sikrer at viden om hydraulikprodukter og kundernes behov forbliver intakt i afdelingen.

Klar til større hydraulik projekter
Ifm. overtagelsen får AVN Hydropower nu et større værksted, hvor kundernes hydraulik materiel kan tages ind til reparation, ombygning og montage, ligesom vi nu har fået vores eget lokale maskinbearbejdningsværksted. Lageret er også blevet større, så vi har mere plads til de hydraulik komponenter og reservedele, som kunderne ønsker vi skal have på hylderne lokalt i Aalborg.
Udekørende hydraulik montører
AVN Hydropower i Aalborg har i forvejen 5 montører og en Key Account Manager tilknyttet, som udfører salg, rådgivning, service, reparation og installation af hydraulisk udstyr ude hos kunderne indenfor flere brancher så som industri, marine, offshore, landbrug, entreprenør, miljø, forbrænding og vind.

Styrkelse af tilstedeværelse
AVN Gruppens hydraulikselskaber tilbyder i forvejen landsdækkende hydraulisk service, og råder over 25 servicebiler fordelt ud over det meste af Danmark. Herudover er hydraulik selskaberne specialiseret inden for engineering og produktion af komplette hydrauliksystemer efter kunde ønsker, hvilket primært udføres i Brøndby. Reparation af pumper, motorer og cylindre er også en af spidskompetencerne hos AVN Gruppens hydraulikselskaber, her er det afdelingerne i Esbjerg og Odense, som er de mest erfarne og kompetente på testudstyr og krankapacitet.
- Der er ingen tvivl om, at udvidelsen i Aalborg vil styrke vores tilstedeværelse i det nordjyske, og det følger vores strategi om fortsat vækst, tilføjer AVN Gruppens koncerndirektør Ole Krabbe.

Åbningstider og kontakt
Ålborg butikkens åbningstider på Tarmvej 3 vil være 7.30-16.00 mandag-torsdag og 7.30-15.00 om fredagen. Uden for åbningstiden kan AVN kontaktes på døgnservice tlf. +45 70 24 45 18

Key Account Manager, Martin Bødker Christensen, +45 41 94 80 84, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Butiksansvarlig, Preben Nielsen, +45 20 40 80 04, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Servicekonsulent, Thomas Nielsen +45 51 20 11 80, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hydraulik selskaberne hos AVN Gruppen består af AVN Hydraulik A/S, AVN Hydropower A/S og BB Hydraulik A/S, tilsammen beskæftiges 70 ansatte hos afdelingerne i Aalborg, Silkeborg, Esbjerg, Odense og Brøndby.

Få mere information om os og vores løsninger på www.avn.dk og ring på tlf. +45 70 20 04 11.

Adresse

  • Adresse: Tarmvej3
  • Postnummer: 9220
  • By: Aalborg Ø

Kontakt

  • Telefon: +4570200411
  • E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
AVN Hydropower A/S

Kontaktperson

Ole Krabbe & Martin Bødker Christensen

LinkedIN

Følg med i vores nyheder igennem vores LinkedIN profil OG upload dine nyheder.

Følg os

Branchenyheder

Vi tilbyder

Aalborg Maritime Network tilbyder en række forskellige ydelser heriblandt kvalificeret arbejdskraft, facilitering af projekter, netværksmøder mm.

Netværket tilbyder

Aalborg Maritime Network

+45 2620 0721
 info@aalborgmaritimenetwork.dk
Linkedin

Tilmeld nyhedsbrev

 
Tilmeld nyhedsbrev