• Aalborg Maritime Network

Projekter og praktikpladser

Aalborg Maritime Network tror på, at et godt samspil mellem studerende og virksomheder kan have en positiv indvirkning for begge parter. Derfor vil netværket gerne understøtte en let adgang til samarbejde mellem studerende og virksomheder via projekter og praktikpladser.

Er du en studerende, som har behov for en virksomhed i forbindelse med dit studie, det kan evt. være i forbindelse med et projekt eller en praktikplads, så er du velkommen til at kontakte vores medlemmer direkte.

Såfremt du har behov for sparring om hvilke virksomheder, som kan være relevant for netop dit studie, så er du også velkommen til at kontakte netværks sekretariatet på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

praktik

Er du medlemsvirksomhed og har behov for at etablere dialog mod uddannelsesinstitutionerne med henblik på at afdække mulighederne for at have studerende til at løse projekter eller have praktikanter tilknyttet virksomheden. Så har netværket et tæt samarbejde med uddannelsesmiljøerne i Nordjylland. Vi kan derfor hjælpe med:


  • Direkte kontakter til de relevante personer på uddannelsesinstitutionerne
  • Sparring og ideer om hvordan man kan etablere et projekt med en eller flere studerende, så det kan understøtte din virksomhed
  • Sparring og ideer om hvad man skal gøre for at have praktikanter tilknyttet

Kontakt os gerne på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Projekter

I Aalborg Maritime Network tror vi på, at vi sammen kan skabe gode løsninger. Vi etablerer løbende projekter baseret på de ønsker, som medlemsvirksomhederne har.

Se projekterne

LinkedIN

Følg med i vores nyheder igennem vores LinkedIN profil OG upload dine nyheder.

Følg os

Branchenyheder

Aalborg Maritime Network

+45 2620 0721
 info@aalborgmaritimenetwork.dk
Linkedin

Tilmeld nyhedsbrev

 
Tilmeld nyhedsbrev