• Aalborg Maritime Network
Brian Dalby

”Netværksdelen er mit hjertebarn, fordi vi her deler viden om, hvordan vi skaber og optimerer bæredygtig forretningsdrift i vores respektive virksomheder – til alles fælles bedste”

Brian Dalby Rasmussen

Alder: 50 år
Stilling & anciennitet
: Miljøkoordinator & Havneingeniør, 7 år hos Aalborg Havn
Uddannelse: Civilingeniør i Miljø & Planlægning
Firma og lokation: Aalborg Havn er Danmarks største indlandshavn og håndterer alle typer af gods via kombinerede transportløsninger på skib, jernbane og landevej. Derudover råder havnen over et mere end 4 mio. m² stort område i Østhavnen, der anvendes til erhvervsarealer og -ejendomme. Aalborg Havn-koncernen beskæftiger omkring 110 medarbejdere.

Primære arbejdsopgaver

  • Udvikling, drift og vedligehold af kajer, navigationsudstyr og anden teknisk infrastruktur
  • Udvikling og gennemførelse af miljøforbedringsprojekter
  • Forretnings- og projektudvikling i samarbejde med kunder og erhvervsnetværk

Jeg er en del af Teknisk Afdeling, der arbejder med miljøudvikling, etablering, drift og vedligehold af infrastruktur, ejendomme, optimering af havnearealer, besejlingsforhold i Limfjorden og meget mere.

Mine ansvarsområder omfatter miljøoptimering og drift af vores havnearealer, kajkonstruktioner, navigationsudstyr og andet teknisk materiel på både land og vand. Havnens arealer og konstruktioner kræver løbende tilsyn, vedligehold og udbygning, og her står jeg for planlægning og eksekvering af forbedringsprojekterne – lige fra eftersyn og idé til koordinering med leverandører, fuldførelse og kvalitetskontrol.

Ofte arbejder jeg med interne projekter, men samarbejder også med vores kunder i en rådgivende funktion, hvor jeg bistår dem i planlægning og udførelse af eksempelvis byggeprojekter.

Sammen er vi stærkest

Aalborg Havn har i de senere år været i en rivende udvikling, og det smitter af på alle medarbejderes arbejdsopgaver. I de første fem år her hos Aalborg Havn arbejdede jeg med vedligehold af veje, gadebelysning og lignende. I takt med udviklingen blev mit arbejde mere fokuseret på miljøoptimering, hvor jeg blandt andet var ansvarlig for vores miljøledelsessystem, ISO 14001. Nu arbejder jeg så med bæredygtig drift, vedligehold og udvikling af arealer, konstruktioner og materiel for både vores egen virksomhed og havnens kunder. Miljøoptimering og bæredygtig forretningsudvikling er nøgleordene i mit arbejde.

”Netværksdelen er mit hjertebarn, fordi vi her deler viden om, hvordan vi skaber og optimerer bæredygtig forretningsdrift i vores respektive virksomheder – til alles fælles bedste”

Min hverdag er varieret. Hver dag er jeg i marken for at besigtige, kontrollere og planlægge. Men jeg er også omgivet af mennesker i mine mange møder med myndigheder, kunder og netværk. Netværksdelen er mit hjertebarn, fordi vi her deler viden om, hvordan vi skaber og optimerer bæredygtig forretningsdrift i vores respektive virksomheder – til alles fælles bedste.

Brian Dalby

Udvikling ud fra personlige interesser

Min brede, tekniske uddannelse har givet mig mulighed for at specialisere mig inden for mange områder. I løbet af mine syv år hos Aalborg Havn har jeg arbejdet med en bred vifte af forskellige opgaver i vores tekniske afdeling.

Det faktum, at jeg sidder i netop denne her stilling skyldes dels havnens udvikling, idet vores arbejdsområder har udviklet sig fra traditionel havnedrift til udvikling af bæredygtig og vidensbaseret virksomhedsdrift. Samtidig har jeg også fået mulighed for at påvirke mit job og beskæftige mig med områder, som jeg personligt har fundet interessante.

”Samtidig har jeg også fået mulighed for at påvirke mit job og beskæftige mig med områder, som jeg personligt har fundet interessante.”

Det tekniske områdes mange snitflader giver mulighed for individuel specialisering. Og Aalborg Havn har igennem alle årene givet mig plads til personlig udvikling og stor indflydelse på min hverdag. Selvom jeg har en del års erfaring i bagagen, er der stadig masser af områder, jeg har lyst til at udforske.

Projekter

I Aalborg Maritime Network tror vi på, at vi sammen kan skabe gode løsninger. Vi etablerer løbende projekter baseret på de ønsker, som medlemsvirksomhederne har.

Se projekterne

LinkedIN

Følg med i vores nyheder igennem vores LinkedIN profil OG upload dine nyheder.

Følg os

Branchenyheder

Aalborg Maritime Network

+45 2620 0721
 info@aalborgmaritimenetwork.dk
Linkedin

Tilmeld nyhedsbrev

 
Tilmeld nyhedsbrev